Zenith Media

Zenith Media

Zenith Media - Slovenija,
Član Publicis One Slovenia


MMS Marketinške komunikacije d.o.o., Ameriška ulica 8
1000 Ljubljana, Slovenija

Davčna številka: SI57017794
Matična Številka: 1387316000
Osnovni kapital 8.763,00 EUR
Registrski organ: Okrožno sodišče Ljubljana

Tel.: +386 1 23 43 500

 

O podjetju

Filozofija podjetja

Filozofija podjetja

ROI agencija (Return on Investment – Donos na investicijo)
To je naše vodilo, naša vizija, naša filozofija.

Osredotočenje na ROI zagotavlja, da je denar naših naročnikov dobro investiran in ne le porabljen. Prepričani smo, da je viden in dokazljiv rezultat najbolj pomemben pokazatelj uspešnosti kampanje in našega dela.  Z denarjem naročnikov zato upravljamo kot s svojim denarjem.

V agenciji ZenithOptimedia predano ustvarjamo trajnostne prednosti za naročnike. Le tako zagotavljamo vrnitev komunikacijskih naložb, s katerimi naši naročniki zasenčijo svoje konkurente. Pripravljeni smo na tesno sodelovanje in iskanje rešitev, ki vedno presegajo pričakovanja.

Naša naloga je, da blagovne znamke naših naročnikov povežemo z uporabniki na prepričljiv način. Za izstopanje določene blagovne znamke iz množice konkurentov pa vemo, da so ključne ideje in domiselne rešitve. Tudi te imamo! 

Kako delamo


Filozofijo podjetja smo vpletli v proces dela. S tem želimo doseči:

Naš delovni proces vključuje štiri korake. Vsak korak je pomemben in nobenega ne smemo zanemariti, da dosežemo cilje, ki si jih zastavimo skupaj z našimi naročniki

roi_filozofija.jpg
 

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.