Zenith Media

Zenith Media

Zenith Media - Slovenija,
Član Publicis One Slovenia


MMS Marketinške komunikacije d.o.o., Ameriška ulica 8
1000 Ljubljana, Slovenija

Davčna številka: SI57017794
Matična Številka: 1387316000
Osnovni kapital 8.763,00 EUR
Registrski organ: Okrožno sodišče Ljubljana

Tel.: +386 1 23 43 500

 

Lokacija podjetja

Predstavitev podjetja

Predstavitev podjetja

Zenith Media je medijska agencija s celovitimi rešitvami.

Svojim naročnikom nudimo:

  • strateško načrtovanje
  • pripravo taktičnih medijskih načrtov in medijski zakup za vse vrste medijev,
  • pogajanje z mediji
  • analizo uspešnosti medijskih aktivnosti ter
  • medijske raziskave trga in konkurence.

 

Predstavitev


Zenith Media
 deluje pod okriljem Publicis One.

Od leta 2000, ko se je oblikovala agencija Optimedia, do danes smo dosegli veliko. ZenithOptimedia je postala del svetovne družine medijskih agencij in se uvršča med prvih pet agencij, ki krojijo slovenski medijski prostor. купить детское постельное белье

Smo del vodilne globalne medijske agencije, zato spremljamo trende medijskega komuniciranja, poznamo napredna in inovativna orodja strateškega medijskega načrtovanja in se krepimo z znanjem in izkušnjami mednarodne mreže. Našim naročnikom omogočamo kakovostno in koordinirano komunikacijo v evropskem in svetovnem medijskem prostoru.

Naše glavno vodilo je predanost naročnikom in njihovim ciljem. Vsi zaposleni se zavedamo, da je uspeh naročnika tudi naš uspeh, zato nam največji ponos in priznanje pomenijo naši dolgoletni naročniki.

Zavedamo se pomembnosti celostne komunikacije, zato znotraj skupine Publicis One sodelujemo z oddelki, ki so specializirani za organizacijo dogodkov, odnose z javnostmi, digitalne in mobilne komunikacije.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.