Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe


Avtorske pravice

Vse informacije, vsebine in slikovni material, objavljene na spletnih straneh ZenithOptimedia (www.zenithoptimedia.si ) , so last MMS Marketinške komunikacije d.o.o. (v nadaljevanju družbe) in so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Vsebine je dovoljeno pregledovati in reproducirati samo za lastne potrebe. Spreminjanje, prepisovanje, razmnoževanje ali razširjanje na karšenkoli drug način brez pisnega dovoljenja družbe je prepovedano.

Varovanje zasebnosti

MMS Marketinške komunikacije d.o.o. spoštuje zasebnost uporabnikov spletnega mesta in jo bo tudi skrbno varovala. Podatki o uporabi spletnega mesta, ki se bodo zbirali avtomatsko in ne omogočajo vpogleda v osebne podatke, bodo uporabljeni z namenom izboljšanja uporabe spletnega mesta.
Omejitev odgovornosti

MMS Marketinške komunikacije d.o.o. se bo na vse načine trudil zagotavljati najbolj točne in najnovejše podatke na svojih spletnih straneh, vendar opozarja, da so besedila informativnega značaja in zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Vsi uporabniki spletnih strani objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. пледы киев

Niti družba niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Zato tudi ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.

MMS Marketinške komunikacije d.o.o. si pridržuje pravico, da brez predhodnega opozorila kadarkoli spremeni, doda ali odstrani vsebino teh spletnih strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.